Lammin Mika oli tänään opettamassa meille Joomlan ja Google Sitesin käyttöä. Todella hyvä juttu! Minulla ei ole kummastakaan julkaisujärjestelmästä (olikos tuo nyt oikea termi tähän kohtaan? :) ) mitään aiempaa kokemusta, joten koulutus tuli todella tarpeeseen. Huomenna sitten harjoitellaan paremmin ilmeisesti kummankin hommelin käyttöä. Tosi kiva kyllä oppia taas jotakin ihan uutta ja hyödyllistä, jota voi myös "mainostaa" esimerkiksi työhaastattelussa.

Sitä jäin miettimään, että saako Joomlalla tai Sitesillä tehdyistä nettisivuista ihan sellaisten "oikeiden" nettisivujen näköisiä vai ovatko ne kuinka joomlamaisia tai googlemaisia. No kyllähän Lammi vähän ottikin tähän kantaa ja antoi Googlelle nimenomaan miinusta siitä, että googlemaisuus on ja pysyy sivuilla, ja että niitä ei kovin persoonallisiksi pysty muokkaamaan.

Jännä päästä huomenna kokeilemaan kyseisiä juttuja ja näkemään, millaista jälkeä niillä saa oikein aikaan. Kumpikaan järjestelmä ei (onneksi) vaikuta mitenkään kauhean monimutkaiselta ja uskon sekä toivon, että sivujen tekeminen onnistuu molemmilla melko kivuttomasti.  :)